Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μαγοι-Ρευοντας
Μαγοι-Ρευοντας

Σας προτείνουμε το παρακάτω Menu, ένα menu υγιεινό και ελαφρύ,για να διατηρήσετε την γραμμή σας. Αλλιώς, έρχεται ο ΟΤΕ και σας την κόβει...

Ορεκτικό

Παίρνουμε 2 μπαγκέτες (απο έναν μαέστρο) και τις κόβουμε στην μέση. Αν δεν μπορούμε στην μέση, τις κόβουμε στην πλάτη. Τις αλείφουμε με βούτυρο. Καθαρίζουμε τις ντομάτες,τα κρεμμύδια,το σκόρδο και τον μαέστρο που μας ενοχλεί.

Προσθέτουμε τα υλικά, με ένα κομπιουτεράκι. Τα βάζουμε όλα στον φούρνο για 20 λεπτά ( ή για 10 χοντρά). Αν γουστάρουμε, τον βάζουμε και σε Λειτουργία. (Εκτος αν είναι Άθεος)


Κυρίως Πιάτο

Σπάμε 2 αυγά, ξεχωρίζουμε το ασπράδι άπο τον κρόκο και ρίχνουμε το ασπράδι απο τα μάτια μας. Ανεβαίνουμε σε μία καρέκλα και ψηλο-κόβουμε ένα ματσάκι σέλινο. Αν δεν έχουμε, περιμένουμε να έχει Παν-σέλινο. 

Γεμίζουμε ένα τηγάνι με λάδι και περιμένουμε να κάψει.... κάποιον που αντιπαθούμε. Μετά, ανοίγουμε τον απορροφητήρα άλλα προσέχουμε μην απορροφηθούμε και κάψουμε το σύμπαν. ( Αν το κάψουμε το σβήνουμε με λίγο κρασί ή καμμιά γόμα). Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα οποία τα έχουμε κόψει σιγά-σιγά, για να μην ξυπνήσουμε και κανέναν.Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε οτι αυτή η συνταγή είναι πολύ γνωστή στην Γαλλία, την Ιταλία και τα Σούρμενα. Άλλα δεν την φτιάχνει κανείς.

Συνεχίζουμε προσθέτωντας λίγες σταγόνες ξύδι και μετά τις αφαιρούμε, έτσι δουλειά να γίνεται. Κατά την διάρκεια, ψιλο-κόβουμε τις μαλακίες.

Πασπαλίζουμε με ρίγανη. Αν δεν έχετε, δεν πειράζει. Να πάτε να πάρετε!

Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη (στους 350 βαθμούς) και περιμένουμε να φουσκώσει (όχι το μίγμα, η κατάψυξη). Βρίσκουμε την Μαρίνα που μας παράτησε και μαρινάρουμε, ρίχνοντάς της το στο κεφάλι.


Σαλάτα

Βρίσκουμε μια ώριμη ντομάτα και κάνουμε σχέση. Γαρνίρουμε με λίγη "σαν-τη-γη" και προσθέτουμε μερικά παγάκια (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παγάκια να σερβίρονται πάντα ζεστά)

Αν πετύχουν όλα αυτά, σωτάρουμε το μίγμα. Αν δεν πετύχουν, το σουτάρουμε.

Τέλος, τα στέλνουμε στην Ρόδο για να ροδίσουν.Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε με μία ρακέτα του Τένις.

Καλή Όρεξη!

( Η συνταγή είναι διαιτητική, για να την τρώνε και Διαιτητές)

1 σχόλιο: