Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νεκρολογίες


-

"'Εφυγε" πριν λίγες μέρες από κοντά μας ο τραγουδιστής Justin Bieber,σε ηλικία 16μιση ετών.
  Γεννήθηκε εκεί που δεν τον σπέρνουν, στην πόλη Λονδίνο του Καναδά και μεγάλωσε (τρόπος του λέγειν) στο Στράτφορντ. 

    Η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήταν όταν γεννήθηκε. Το κλάμα του μικρού Justin αντήχησε σε ολόκληρο τον θάλαμο.Ήταν τόσο μελωδική η φωνή του,που ο γιατρός προσπάθησε να τον ξαναβάλει μέσα. Οι γονείς του επίσης, άπο νωρίς αντιλήφθηκαν το ταλέντο του στο τραγούδι και για αυτό προσπάθησαν να το δώσουν για υιοθεσία,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σε ηλικία 8 ετών, οι γονείς του το πήγαν σχολείο. Δυστυχώς βρήκε τον δρόμο να επιστρέψει πίσω και έτσι οι γονείς του κατάλαβαν επιτέλους οτι με κάτι πρέπει να το απασχολήσουν. Έτσι,τον έγραψαν σε μαθήματα φωνητικής.

Εκεί, γνώρισε την μεγάλη του αγάπη, τον Σταύρο την Μουσική. Παίρναγε ατελείωτες ώρες ακούγοντας Μότσαρτ και Μπετόβεν ( όχι τις μουσικές,νόμιζε οτι άκουγε τις φωνές τους ). Ο Μπετόβεν σαν εκδίκηση,τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Άρχισε λοιπόν να αντιγράφει όλους τους μεγάλους της μουσικης. Φρανκ Σινάτρα,Τζέημς Μπράουν, Τέρυ Χρυσό... Δεν πέρναγε μέρα που να μην προσπαθεί να τους μοιάζει.

Συνήθιζε να τραγουδάει στο μπάνιο. (Όχι όταν έκανε μπάνιο, τραγούδαγε προς την μπανιέρα).  Τραγούδαγε σε παιδικά πάρτυ,τραγούδαγε στα φανάρια....

Κάποια στιγμή ανακάλυψε και το Youtube (από λάθος πληκτρολόγηση του Youporn).. Έτσι,αποφάσισε να στείλει και το δικό του βίντεο. Η πρώτη αντίδραση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Του ακυρώσανε τον λογαριασμό.

Όμως αυτός συνέχισε να στέλνει βίντεο μέχρι που τελικά τα κατάφερε. Ανέβηκε το πρώτο του βίντεο...Μόλις ανέβηκε,άρχισε να γίνεται ανάρπαστο. Εκατομμύρια μητέρες σε όλο τον κόσμο,είχαν πλέον ένα βίντεο για να αναγκάζουν τα παιδιά τους να τρώνε το φαγητό τους.....

Έτσι, εκαττομύρια views βρέθηκαν να κοσμούν τα βίντεό του. Μετά απο λίγο, ήρθε και το πρώτο συμβόλαιο. Συμβόλαιο θανάτου απο όσους ξέρουν απο μουσική.

Η πρώτη του επιτυχία ήταν το Baby,baby (η απάντηση που του δίνουν όταν ρωτάει τον κόσμο "τι ηλικία με κάνετε?")... Συνέχισαν οι συνεργασίες με όλους τους άχρηστους της μουσικής βιομηχανίας,της μουσικής γεωργίας και της μουσικής λαικής με ντάτσουν....

Τότε, αποφάσισε ο Justin να ασχοληθεί με την σοβαρή μουσική και να βγάλει ένα δίσκο αφιέρωμα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Ο θάνατος τον βρήκε λίγες ώρες αργότερα. Τον πυροβόλησε ένας κυνηγός Ταλέντων.

Ο κόσμος της μουσικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την γέννησή του.Και τον αποχαιρετούν με αυτό το λιτό γράμμα: " Justin, θα μας λείψεις. Πάντα όταν νιώθαμε άσχημα,βάζαμε τα τραγούδια σου και λέγαμε "Ε,δεν είμαι και τόσο χάλια τελικά...".


  
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου